WIMPERS EN WENKBRAUWEN

MADA_Stijlelement_Infinity
Boek Nu!

Wimpers en wenkbrauwen complimenteren de schoonheid van uw gezichtscontouren. De beautyconsulenten van Mooi aan de Amstel laten de wimpers en wenkbrauwen stralen door onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vorm, kleur, lengte en volume. Merken als Lash Extend en Anastasia Brows behoren tot ons behandelingsassortiment en verzekeren u van een professioneel en langdurig resultaat. Voor mensen met een hoge gevoeligheid of allergie bij wimperextensions beschikken wij over speciale huid kalmerende lijm. Wij creëren mede door deze benadering wimpers en wenkbrauwen afgestemd op uw persoonlijke wens. Uw wimpers en wenkbrauwen voelen aan als natuurlijke wimpers zonder in te leveren op een prachtig resultaat.

 

Het is altijd mogelijk om online een afspraak in te plannen voor onze behandelingen. Dit kan via onderstaand afspraakformulier of u kunt tijdens openingstijden telefonisch contact met ons opnemen.

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST

Wimper extentions nieuwe set plaatsen

€ 79,50

Wimper extensions bijvullen 1 week

€ 25,00

Wimper extensions bijvullen 2 weken

€ 30,00

Wimper extensions bijvullen 3 weken

€ 35,00

Wimper extensions bijvullen 4 weken

€ 45,00

Wimper extensions verwijderen

€ 15,00

Wimper extensions verwijderen en nieuwe set plaatsen

€ 90,00

Wimper extentions 3D nieuwe set plaatsen

€ 95,00

Wimper extensions 3D bijvullen 1 week

€ 30,00

Wimper extensions 3D bijvullen 2 weken

€ 35,00

Wimper extensions 3D bijvullen 3 weken

€ 40,00

Wimper extensions 3D bijvullen 4 weken

€ 50,00

Wimper extensions 3D verwijderen en nieuwe set plaatsen

€ 102,50

Wenkbrauwen shapen

€ 15,00

Wenkbrauwen shapen en verven

€ 25,00

Wenkbrauwen verven, zonder shapen

€ 15,00

Wenkbrauwen shapen, verven en wimpers verven

€ 35,00

Wimpers verven

€ 15,00

Maandaanbieding

Vanaf 1 april

Hebben wij weer

een nieuwe maandaanbieding

Wij hopen dat u dan
nog eens onze website bezoekt
Boek Nu!

WIJ WERKEN NAUW SAMEN MET REDKEN

MADA_Stijlelement_Infinity

Wimperextensions of eyelash extensions zijn de beautytrend op het gebied van semi permanente wimperverlenging. In Nederland gaan steeds meer salons deze vernieuwde techniek van wimperverlenging toepassen. De wimperbehandeling die alleen gedaan kan worden door een Wimperstyliste, zorgt voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara. De wimpers van Lash eXtend zijn individuele wimperextensions oftwel de one by one techniek (haartje voor haartje). Nieuw bij Lash eXtend zijn de 2D tm 6D lashes ook wel 3D lashes genoemd.

 

De wimpers zijn vervaardigd van de hoogwaardige kwaliteit koreaanse PBT fiber. Dit betekent dat de extensions zijn gemaakt van synthetische materialen. Speciaal aan deze wimperextensions is dat deze zijn afgewerkt met een zijde coating. Lash eXtend heeft 3 kwaliteiten de Premium Silk, de Premium Mink en de Premium Natural lashes. 100% real mink wimperextensions zijn gemaakt van nerts haartjes. Lash eXtend wimperextensions groothandel levert u een uitgebreid assortiment produten op het gebied van wimperextensions. Op werkdagen voor 16:00 besteld en betaald is de volgende dag in huis.

MADA_Stijlelement_Infinity

MOOI AAN DE AMSTEL, HOUSE OF BEAUTY