HANDEN EN NAGELS

MADA_Stijlelement_Infinity
Boek Nu!

Gezonde handen en nagels zijn van belang voor een positieve eerste indruk. Bij Mooi aan de Amstel geloven onze beautyconsulenten in verzorgde handen en nagels voor iedereen. Bij een bezoek aan onze salon krijgt u van ons een gratis analyse om zo het beste uit uw handen en nagels te halen. Nagelverlenging in de vorm van gel, acryl en solar behoren tot één van de opties. Wij beschikken tevens over nagelbijt arrangementen, waar onze beautyconsulenten u kunnen ondersteunen om nagelbijten op een succesvolle manier tegen te gaan. Dit alles realiseren wij door samen met het bewezen merk CND (Vinylux en Shellac) te werken, die garant staat voor een fantastische verzorging van uw handen en nagels. Wij kunnen u o.a. de volgende arrangementen aanbieden voor zowel man als vrouw:

 

Bronze manicure arrangement:
– Vijlen van de nagels
– Knippen van de nagels
– Nagelriemen bijwerken
– Manicurebad
– Polijsten van de nagels

 

Silver manicure arrangement:
– Knippen van de nagels
– Polijsten van de nagels
– Vijlen van de nagels
– Nagelriemen bijwerken
– Manicure bad
– Scrubben
– Masker
– Massage

 

Gold manicure arrangement:
– Knippen van de nagels
– Polijsten van de nagels
– Vijlen van de nagels
– Manicure bad
– Nagelriemen bijwerken
– Scrubben
– Masker
– Massage
– Vinylux nagellak

 

Het is altijd mogelijk om online een afspraak in te plannen voor onze behandelingen. Dit kan via het onderstaand afspraakformulier of u kunt tijdens openingstijden telefonisch contact met ons opnemen.

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST

Shellac (gel nagellak) plaatsen

€ 25,00

Shellac verwijderen en opnieuw plaatsen

€ 35,00

Shellac verwijderen

€ 10,00

Vinylux nagellak plaatsen

€ 15,00

Manicure brons

€ 25,00

Manicure zilver

€ 35,00

Manicure goud

€ 45,00

Acryl nieuwe set

€ 67,50

Acryl verwijderen en nieuwe set plaatsen

€ 77,50

Acryl opvullen tot 2 weken

€ 30,00

Acryl opvullen tot 3 weken

€ 40,00

Maandaanbieding

Vanaf 1 april

Hebben wij weer

een nieuwe maandaanbieding

Wij hopen dat u dan
nog eens onze website bezoekt
Boek Nu!

CND SHELLAC

MADA_Stijlelement_Infinity

CND™ is de marktleider in professionele nagelproducten. Naast kwalitatieve systemen ontwikkeld in het eigen laboratorium vanCND™, biedt CND™ de best ondersteuning via opleidingen en workshops. CND™ werkt nauw samen met de professional om zo de professionele nagelmarkt te veroveren en te blijven verbeteren. Dit doet zij onder andere door interactieve technische support, inspirerende fashion ideeën en kwaliteitsopleidingen. Aan deze samenwerking tussen CND™ en professional dankt CND™ haar wereldwijde succes en wordt de klant elke dag weer opnieuw verrast door de prachtige producten van CND™!

 

Al ruim 20 jaar leveren zij producten van hoogwaardige kwaliteit, innoveren zij de markt met onder andere CND™ SHELLAC™, de enige echte 14+ day nail color, en zijn de producten niet meer weg te denken uit salons over de hele wereld. Het brede assortiment van CND™ bestaat uit CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color, BRISA™ Lite, Scentsations, SOLAROIL™ en nog veel meer. Stuk voor stuk producten voor de professional!

MADA_Stijlelement_Infinity

MOOI AAN DE AMSTEL, HOUSE OF BEAUTY